MÚSICA
Les noves propostes del rap valencià, en la Sala Matisse a partir del día 25
Es tracta d'una nova edició del Cicle Matisos, que romandrà en la sala des del 25 de febrero al 5 de magia
REDACCIÓ
2016-02-22
Torna a la Sala Matisse el Cicle Matisos, aquest proper 25 de Febrer estarà dedicat a les noves propostes del Rap en Valencià, i contarà amb els grups SERGI NAGANT + PUPIL.LES DILATIVES + ENTREPARENTESI. El preu serà de 5 anticipada i 8 en taquilla.
SERGI NAGANT presentant el seu nou disc PRINCIPIS
Sergi Nagant és un MC valencià de 20 anys nascut a Estivella. Va començar a escriure molt aviat, però l'origen del seu projecte musical el podem situar quan tenia 16 anys, és a dir, al 2011. Durant els primers anys Sergi Nagant ha anat recorrent escenaris i compartint cartell amb artistes de renom com Orxata Sound, Arrap o Zoo. Tot açò sense tenir cap maqueta ni disc a l'esquena. Després de diversos intents per gravar la primera referència musical, d'on va sorgir Gulag Shore (maqueta nominada als premis Ovidi), Sergi va decidir emprendre el projecte 'Principis' a l'estudi de DeJota Rubio (Frida). Durant finals del 2014 i inicis del 2015 'Principis' va ser gravat al Romaní, i a l'estiu Rubio s'encarregà de mesclar i masteritzar el disc que eixiria a la llum el passat 26 de novembre.
PUPIL·LES DILATIVES
Grup composat per dos veus femenines i un discjòquei. El seu punt de trobada, des de l'inici dels estudis com a filòlogues, ha estat el barri de Benimaclet, a València. Tot i que aquest projecte té una data de naixement a tots els nivells, l'any 2014. Fan música en la nostra llengua i han nascut per fer front a la polarització masculina que existeix dins del panorama musical valencià. Al seu primer disc "Bruixes de dol" podeu trobar una fusió de reggae, ska, draman bass i rap que es veu reflexat al seu últim tema "Benvinguda al desbarat".
ENTREPARENTESI
Entreparèntesi naix a finals de 2013 com un projecte d'ilusió i ganes de fer música. Després d'anar buscant i jugant amb el rap clàssic amb anteriors projectes, els de Pego van necessitar un llarg any per a trobar el seu estil. Mesclant infuències dels components van decidir finalment, jugar amb l'electrònica i el rap.
Decidir-se a escriure en valencià i fer unes lletres abstractes però que al mateix temps foren directes, els va costar un temps, però va valdre la pena.
Sòns de drum&bass amb tocs de breakbeat i estructures de cançons que poc tenen que vore amb lo convencional, han fet que els pegolins traguen a la llum el seu primer treball. Un EP anomenat "Funambulisme", jugant amb la metàfora del fil sobre el que caminem en l'actualitat, on al minim error comés caus en la misèria.
También te podría interesar...